Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Koningin Máxima draagt prachtige gele rok in India

Maandag ging het driedaagse werkbezoek van koningin Máxima in India van start. De Koningin verblijft in de miljoenenstad New Delhi om namens de Verenigde Naties (VN) te praten over het verbeteren en vergroten van de toegankelijkheid tot financiële diensten in het land.

Ook vanmorgen verliet de koningin weer vroeg haar hotel voor een aantal afspraken. Ze koos vandaag voor een prachtige gele maxirok, een crèmekleurige blouse met lange mouwen en platte schoentjes. In haar hand heeft de koningin een sjaal in dezelfde kleur als haar blouse. De gele oorbellen matchen prachtig met haar rok.

Advertentie

Libelle’s verslaggever Barbara Schneemann reisde mee naar India en maakte dit filmpje van de stralende koningin: 

Prachtige sjaal 
Gisteren had de koningin een aantal besprekingen met vertegenwoordigers van VN-organisaties en Indiase instellingen. Máxima droeg voor de gelegenheid een lichtblauwe jurk met een prachtige sjaal.

Bron: Instagram Marc van der Linden. Beeld: ANP. 

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien