Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Koningin Máxima is in India en Libelle is erbij!

De koningin is voor de Verenigde Naties (VN) drie dagen op werkbezoek in India om te praten over het verbeteren en vergroten van de financiële diensten in het land. Libelle’s verslaggever Barbara Schneemann reist met de koningin mee. 

Máxima bezoekt het land als speciale pleitbezorger van de VN-secretaris generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. De koningin maakt zich in binnen- en buitenland al jaren sterk voor het vergroten van toegang tot financiële diensten en het verbeteren van consumentenbescherming en financiële vaardigheden. Máxima reisde naar India op uitnodiging van de Indiase regering.

Advertentie

Veldbezoek
Maandag had de koningin een aantal besprekingen met VN-organisaties en Indiase instellingen die betrokken zijn bij het verbeteren en vergroten van de toegankelijkheid tot financiële diensten in het land. Vanmorgen sprak ze tijdens een veldbezoek over geldzaken met Indiase vrouwen die cricketballen naaien (zie video).

Libelle’s Barbara aan het werk:

Het werkbezoek van koningin Máxima in India duurt nog tot en met woensdag 30 mei.

Bron & beeld: Libelle.

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien