Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Koningin Máxima is in India en Libelle is erbij!

De koningin is voor de Verenigde Naties (VN) drie dagen op werkbezoek in India om te praten over het verbeteren en vergroten van de financiële diensten in het land. Libelle’s verslaggever Barbara Schneemann reist met de koningin mee. 

Máxima bezoekt het land als speciale pleitbezorger van de VN-secretaris generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. De koningin maakt zich in binnen- en buitenland al jaren sterk voor het vergroten van toegang tot financiële diensten en het verbeteren van consumentenbescherming en financiële vaardigheden. Máxima reisde naar India op uitnodiging van de Indiase regering.

Advertentie

Veldbezoek
Maandag had de koningin een aantal besprekingen met VN-organisaties en Indiase instellingen die betrokken zijn bij het verbeteren en vergroten van de toegankelijkheid tot financiële diensten in het land. Vanmorgen sprak ze tijdens een veldbezoek over geldzaken met Indiase vrouwen die cricketballen naaien (zie video).

Libelle’s Barbara aan het werk:

Het werkbezoek van koningin Máxima in India duurt nog tot en met woensdag 30 mei.

Bron & beeld: Libelle.

Columnist Hans over zijn uitstelgedrag: “Toch knap dat ik jaar na jaar op tijd alle deadlines haal”

uitstelgedrag

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen van zijn leven. Deze week heeft Hans last van uitstelgedrag.

Daar hebben vast veel meer mensen last van – dat je van alles en nog wat almaar uitstelt. Voordat ik eindelijk aan deze column begon, heb ik eerst:
1. de hond een uur uitgelaten,
2. het hele huis gestofzuigd,
3. de crypto in de Volkskrant voor de helft opgelost,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien