Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Máxima straalt in oranje outfit in Curaçao

Curaçao staat bekend als een zonnig oord, maar gister was dit helaas niet het geval: tijdens een bezoek aan het eiland in de Caribische zee kregen Willem-Alexander en Máxima een flinke stortbui over zich heen.

Dit mocht de pret echter niet drukken: onze koningin was namelijk het stralende middelpunt in een fleurig oranje jurkje.

Advertentie

Feestdag
Máxima zag er hartstikke feestelijk uit, en dat was niet voor niks: in Curaçao werd gister namelijk de Dia di Bandera gevierd. Op deze feestdag (ook wel bekend als de Dag van de Vlag) wordt herdacht dat op 2 juli 1951 de Eilandsraad van Curaçao voor het eerst bijeen kwam.

Bliksembezoek
Rond drie uur gistermiddag (plaatselijke tijd) arriveerde het koninklijk paar voor een bliksembezoek aan het eiland. Slechts 27 uur nadat ze aankwamen vlogen ze weer terug naar Nederland. Een langer bezoek was niet mogelijk omdat de koning woensdag een werkbezoek moet brengen aan Nijmegen.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: AD.nl. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien