Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Máxima trotseert het herfstweer met opvallende ketting

Dat koningin Máxima een groot fan is van het Belgische modehuis Natan, moge inmiddels wel duidelijk zijn. Haar kledingkeuze dinsdag voor de jaarlijkse ScienceMakers Awards kwam dan ook niet helemaal uit de lucht vallen, maar het accessoire dat ze bij haar jurkje droeg wél.

De koningin werd namelijk gespot met een opvallend grote ketting om haar nek. Waar de ketting van is, is niet bekend, maar één ding is zeker: het accessoire staat perfect bij de outfit van Máxima.

Advertentie

Zonnestraaltje
Máxima trotseerde woensdag weer en wind om de uitreiking van de ScienceMakers Awards in het spoorwegmuseum bij te wonen. Hoewel het allesbehalve lekker weer was, had de koningin zoals altijd een grote lach op haar gezicht en arriveerde ze vrolijk bij het Utrechtse museum.

Wetenschap en technologie
Het is de vijfde keer dat de zogeheten ScienceMakers Awards worden uitgereikt. De prijzen gaan naar jongeren van 10 tot 18 jaar die het afgelopen jaar nationale of internationale wedstrijden hebben gewonnen op het gebied van wetenschap en technologie. Door de awards uit te delen hoopt de organisatie de prestaties landelijk zichtbaar te maken en daarnaast het belang van techniekonderwijs en het herkennen en motiveren van talent te promoten.

Expositie
Máxima woonde niet alleen de uitreiking bij, maar bezocht ook de bijbehorende expositie van de ScienceMakers. Daarnaast sprak ze met de jonge prijswinnaars over hun onderzoeken, uitvindingen en concepten.

Wist je trouwens dat Máxima een aantal favoriete sieraden heeft? Libelle’s Anne-Flore vertelt je er meer over in deze video:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Het Koninklijk huis. Beeld: ANP

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien