Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Máxima getuige van vechtpartij tijdens bezoek aan Ethiopië

Koningin Máxima is voor de Verenigde Naties op bezoek in Ethiopië, maar dit bezoek verloopt alles behalve vlekkeloos.

Woensdagochtend werd al bekendgemaakt dat tijdens het bezoek van Máxima aan Ethiopië de auto’s van onze koningin door de politie aan de kant van de weg zijn gezet en woensdagmiddag doken er ook beelden op van een vechtpartij die ontstond in het bijzijn van Máxima.

Advertentie

Opstootje
Op de beelden is te zien dat bij het vertrek van koningin Máxima in Addis Abeba een opstootje ontstond. De beveiliging van onze koningin had dit meteen in de gaten en droeg iedereen op om met spoed de locatie de verlaten. Royaltyverslaggever Marc van der Linden is met onze koningin mee op reis en is op de beelden te zien als een van de getuigen van het opstootje.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien