Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Máxima zou deze liedjes hebben gezongen op de uitvaart van haar zus

Koningin Máxima heeft iets prachtigs gedaan op de begrafenis van haar jongste zus, Inés Zorreguieta. Volgens een aanwezige zong ze twee liedjes.

Die aanwezige is mode-ontwerper Benito Fernández, van wie Máxima regelmatig kleding draagt.

Advertentie

Knocking on heaven’s door
Aan de Argentijnse krant La Nacion vertelt hij dat de koningin Is this love van Bob Marley en Knocking on heaven’s door van Bob Dylan ten gehoren bracht. Dat laatste nummer zou Máxima volgens Fernández vorig jaar ook op de begrafenis van haar vader, Jorge Zorreguieta, gezongen hebben.

Witte bloemen
Verder worden er nog meer details over de uitvaart onthuld. Zo zouden Máxima en haar broer Martin een toespraak hebben gehouden voor een kleine kring naasten, voordat de rest van de genodigden binnenkwam. Op de kist, die La Nacion omschrijft als donkergekleurd en van hout, hebben de Oranjes naar verluidt een boeket witte bloemen gelegd.

Bron: La Nacion. Beeld: ANP

Libelle’s royalty-expert Coks vertelt meer over Inés Zorreguieta: 

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien