Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Maxime Meiland vertelt openhartig over plastische chirurgie

In Chateau Meiland zagen we al vaker hoe de familie in de weer was met hun uiterlijk: wenkbrauwavonden, facelifts, shopsessies… Nu doet Maxime een boekje open over cosmetische ingrepen.

In de nieuwe LINDA.meiden doet Maxime niet geheimzinnig over haar ingrepen. “Ik had de neus van papa en die wil je echt niet hebben, meid. Daarbij stond mijn kin naar achteren, waardoor ik geen goede kaaklijn had.”

Advertentie

Nu blij

“Ik zat er zo mee. Ging, om het te verdoezelen, rare poses aannemen.” Maxime besloot daarom om zich te laten opereren. “Op mijn negentiende heb ik een neuscorrectie gehad en er zit een klein beetje filler in mijn kin. Nu ben ik blij!”

Van lipfillers moet Maxime overigens niets hebben: “Waarom moet het als Katrien Duck?”, grapt ze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Trouwe kijkers van Chateau Meiland hebben gemerkt dat Martien Meiland 2 verschillende kleuren ogen heeft, maar hoe dat komt was voor veel mensen nog altijd een raadsel:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.meiden. Beeld: Talpa

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien