Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Maxime Meiland wil tweede kind via spermadonor en zó reageren de kijkers

Maandagavond was in Chateau Meiland te zien hoe dochter Maxime (23) probeert zwanger te worden met de hulp van een spermadonor.

Op Twitter zijn de kijkers onder de indruk van hoe de familie met haar keuze omgaat.

Advertentie

Maxime wil niets liever dan een broertje of zusje voor Claire. Ze heeft al ruim anderhalf jaar contact met een Engelse spermadonor en spreekt nu met hem af in Frankrijk. In een hotel gaat hij naar boven en neemt zij uiteindelijk het sperma mee. Moeder Erica is er ook bij en steunt haar dochter in het proces.

Voordat ze namelijk het sperma ophaalt, hebben ze eerst injectiespuiten nodig voor de inseminatie. Maar het valt niet mee om dat in het Frans uit te leggen in een apotheek. “Pour injecter le semen dans le baarmoeder?”, proberen ze hoopvol. Gelukkig verloopt het contact met de donor soepeler. Maxime: “Toen hij aan kwam lopen dacht ik: oh jij bent wel echt leuk. Een beetje zoals wij met elkaar omgaan.”

Op Twitter reageren kijkers vol ongeloof op de manier waarop Erica en Martien omgaan met de keuze van hun dochter:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Chateau Meiland

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien