Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Maxime Meiland wil 2e kind: "Ik heb al een donorvader gevonden"

In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland vertelt Maxime over haar bijzondere plannen. Ze wil dolgraag een broertje of zusje voor haar 2-jarige dochter Claire.

De familie Meiland is altijd heel open en eerlijk in hun realitysoap en dit keer steekt ook Maxime (23) haar plannen niet onder stoelen of banken.

2 kinderen
In Chateau Meiland zien we bijvoorbeeld dat Maxime op internet op zoek is naar een donorvader. Ze wil namelijk opnieuw zwanger worden, zodat ze haar dochter Claire een broertje of zusje kan geven. “Montana en ik schelen 18 maanden”, legt Maxime uit. “Ik heb altijd gedacht dat ik rond m’n 30e wel 2 kinderen snel achter elkaar zou willen. Dan kunnen ze lekker met elkaar spelen.” Maxime weet nog heel goed hoe leuk ze het vroeger vond om samen met haar zus Montana te spelen.

Advertentie

Verrassing
Claire kwam voor Maxime een beetje als een verrassing. “Het is niet gegaan zoals ik in gedachten had, maar dat gevoel dat ik heel graag een 2e wil blijft er.” Ze wil er dan ook niet te lang mee wachten, want volgens Maxime wordt dan het leeftijdsverschil weer te groot.

Geen man
Maar Maxime is totaal niet toe aan een man. “Dat is het laatste waar ik aan denk of ik waar ik mee bezig wil zijn”, gaat ze verder. “Vroeger had ik dat ook niet echt. Al m’n vriendinnetjes kregen vriendjes, maar ik dacht: nee. Ik ben veel te gehecht aan m’n vrijheid.” 

Maxime wil het niet laten afhangen van een man, daarom is ze al een lange tijd op zoek naar donorvader. Op een bepaalde website kun je dan over de hele wereld kijken of er iemand tussen zit die aan al jouw wensen voldoet en die bij je past. “Het is net een soort winkelen”, grapt ze.

Enthousiast
De hele familie Meiland is enthousiast over de bijzondere plannen van Maxime. “Ik vind het fantastisch”, zegt Erica. “Mag ik dan ook weer bij de bevalling zijn?” Maxime is heel blij met de reacties van haar familie en kan niet wachten het project te starten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Claire is vandaag 2 jaar geworden!🎉🎈

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Chateau Meiland. Beeld: Annoeska Philips | Talpa Pers

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien