Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Maxime en Montana Meiland krijgen nieuw programma (en je kunt nog meedoen!)

Maxime en Montana Meiland gaan samen een nieuw programma maken waarin ze babykamers omtoveren tot chateauwaardige optrekjes. Meedoen? Je kunt je nog aanmelden!

SBS6 liet eerder weten dat de meiden inderdaad bezig zijn met een nieuw programma. In dat programma gaan Maxime en Montana Meiland ouders in spe helpen met de inrichting van de babykamer.

Advertentie

Babykamers opknappen

Op Instagram deelde Maxime al een oproepje voor kandidaten: “Zijn jullie in verwachting of ken je iemand die binnenkort een baby krijgt? Meld je dan alsjeblieft aan, want dan gaan wij die babykamer helemaal een metamorfose geven. Niets is te gek! Je kunt je aanmelden via babykamer@vincenttvproducties.nl. Dan staan Montana en ik misschien binnenkort wel bij jou op de stoep. Helemaal gezellig!”

Ook Montana plaatste een oproepje op Instagram:

Wanneer het nieuwe televisieprogramma te zien is, is nog niet bekend gemaakt.

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Beeld: Brunopress, Instagram

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien