Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Maxime verklapt hoe Martien erachter kwam dat hij op mannen valt

Maxime Meiland weet niet beter dan dat haar vader op mannen valt en onthult hoe en wanneer Martien er zelf achter is gekomen.

Maxime weet al vanaf haar 4e van haar vaders geaardheid af. Dat zegt ze in de Gossip-video van Anna Nooshin.

Advertentie

Al lang bekend
Hoewel de kijkers thuis denken dat de familie Meiland tijdens hun Ik vertrek-avontuur in 2006 er pas achter kwam dat Martien op mannen valt, blijkt dit dus helemaal niet het geval te zijn. “Dat was bij ons al lang bekend”, zegt Maxime.

Kijken
Maxime was pas 4 jaar oud toen Martien tijdens een gezinsvakantie erachter kwam meer voor mannen te voelen dan voor vrouwen. “Er was een man die mijn vader heeft gezoend”, legt zijn dochter uit. “Toen is het gevoel begonnen.” Toch zal Martien volgens Maxime niet echt iets met een man willen. “Hij vindt mannen wel leuk om naar te kijken, maar toch denkt hij: Wat moet ik ermee?”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezellig met de fam! ©WesseldeGroot

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: Annoeska Philips | Talpa Pers

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien