Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

'De vader van Meghan komt niet naar de bruiloft' - wie brengt haar nu naar het altaar?

Maandag werd bekend dat Thomas Markle, de vader van de aanstaande bruid, niet bij het huwelijk aanwezig zal zijn. Hij zou een hartaanval hebben gehad, maar de belangrijkste reden is dat hij ‘de koninklijke familie en zijn dochter niet in verlegenheid wil brengen’ nadat hij betrokken raakte bij een paparazzi-schandaal. Wie brengt Meghan nu naar het altaar waar haar prins staat te wachten?

Amper twee weken geleden bevestigde Kensington Palace nog dat de vader van Meghan haar wél naar het altaar zou brengen en dat nieuws kwam voor velen als een verrassing. Meghan zou eigenlijk haar moeder gevraagd hebben, omdat ze met haar een sterkere band heeft. Amerikaanse royalty-deskundigen denken dat de aanstaande van prins Harry de tradities van het Britse koningshuis in ere wilde houden en ze daarom haar vader vroeg.

Advertentie

Halfbroer
Dat plan lijkt nu, een paar dagen voor de grote dag, van de baan. Wat nu? Volgens royalty-deskundige Caroline Castigliano van Marie Claire zou de taak traditioneel gezien worden toebedeeld aan de tweede man in de familielijn: haar halfbroer Thomas junior. “Maar ik begrijp dat haar broer niet komt”, aldus Castigliano. Zij lijken niet goed met elkaar te kunnen vinden. “Het is een heel moeilijke situatie.”

Nog vier nachtjes
Het is nog vier nachtjes slapen tot de bruiloft en het zou kunnen dat Meghan’s vader zich bedenkt. Als dat niet het geval is, zal Meghans moeder de taak op zich nemen.

Bron: Marie Claire. Beeld: ANP

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien