Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Meghan is naar Canada vertrokken, Harry blijft achter in Verenigd Koninkrijk om te onderhandelen

Prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan Markle (38) laten er geen gras over groeien. 3 dagen na de aankondiging een stap terug te willen doen in de Britse monarchie, vertrekt Meghan al naar Canada. Harry blijft voor spoedoverleg met zijn familie nog even in het Verenigd Koninkrijk.

Dat melden meerdere Britse kranten op vrijdagochtend.

Advertentie

Financieel onafhankelijk
Het stel was net terug in het Verenigd Koninkrijk na 6 weken vakantie te hebben gevierd in Canada. 3 dagen later stapt Meghan weer op het vliegtuig om zich te herenigen met zoontje Archie, die daar was achtergebleven met het kindermeisje. Harry is ondertussen spoedbesprekingen begonnen met de koningin, prins Charles en prins William omtrent de nieuwe rol van de hertog en de hertogin. Ze willen namelijk hun toekomst opbouwen in Canada en daarbij financieel onafhankelijk worden van het Britse koningshuis, aldus de commerciële zender ITV.

Amerika
De voormalig Suits-actrice Meghan is geboren in de Verenigde Staten, maar heeft lange tijd in Canada gewoond. De Kerst brachten ze daarom ook daar door. Het gerucht deed al langer de ronde dat het koppel graag naar Noord-Amerika zou verhuizen, maar nu lijkt Meghan die droom dus ook echt na te jagen.

Gekwetst
Het besluit leidde in het Verenigd Koninkrijk tot grote woede en verontwaardiging. De media verwijten Maghan en Harry de monarchie achter zich te willen laten. Volgens Daily Mail zou koningin Elizabeth ‘gekwetst en furieus’ zijn.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien