Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Meghan neemt baby Archie voor het eerst mee naar polowedstrijd Harry

Al sinds de geboorte van de kleine Archie kunnen de fans van het Britse koningshuis niet wachten tot Kate en Meghan alle kinderen bij elkaar brengen voor een zogheten ‘playdate’. Vandaag was die dag eindelijk daar.

Prins William en prins Harry speelde vandaag tegen elkaar in een polowedstrijd voor het goede doel. Een mooie gelegenheid voor Kate en Meghan om de kinderen mee te nemen. George en Charlotte gingen al eerder mee, maar voor zowel prins Louis als de kleine Archie was het de eerste keer. En dat leverde natuurlijke schattige beelden op:

Advertentie

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Hellomagazine.com. Beeld: Getty

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien