Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Meghan Markle krijgt bizar cadeau en reageert fantastisch

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn nog steeds bezig met hun tour door Australië. Vandaag gingen ze langs Bondi Beach in Sydney. Meghan kreeg daar van een fan een vreemd cadeautje, maar haar reactie is goud waard. 

Heel Australië staat op z’n kop nu de Britse prins met zijn vrouw een reis door het land maken. Vandaag zijn ze weer terug in Sydney en op de planning staat een bezoekje aan het beroemde strand Bondi Beach

Advertentie

Cadeautjes
Sinds bekend is dat prins Harry en Meghan een kindje verwachten, krijgt het echtpaar natuurlijk ontelbaar veel cadeautjes van fans van over de hele wereld. Zo hebben de hertog en hertogin van Sussex al honderden knuffels, boeken en babyspeeltjes gekregen. Een Australische fan besloot zich daarom te onderscheiden van de menigte en gaf het Britse stel een bos wortels. Ja, je leest het goed. Wortels.

Veggies
Meghan begint hardop te lachen als het bosje in haar handen krijgt. “Oh my goodness. Thank you so much”, zegt ze lachend. Ze tikt manlief Harry aan en zegt heel zoet: “Hon, we’ve got some veggies”. Heel aandoenlijk!

Babyvoeding
De vrouw die Meghan de wortels overhandigde, droeg zelf een wortelpak. Achterop het kostuum stond de naam Nourishing Bubs. Zij verkopen babyvoeding, dus waarschijnlijk is het een stille hint voor Meghan en Harry om hun baby straks genoeg verse groenten, zoals wortels, te geven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HRH Meghan Duchess of Sussex pretty thrilled with her our very special gift of a bouquet of carrots 🥕🥕🥕

Een bericht gedeeld door Nourishing Bubs (@nourishingbubs) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien