Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Meghan Markle breekt kledingetiquette op tennistoernooi Wimbledon

Er is weer een hoop te doen rondom Meghan Markle. De Britse royal bezocht afgelopen weekend het tennistoernooi in Wimbledon en haar aanwezigheid bleef niet onopgemerkt.

Meghan hield zich niet aan de royal etiquette door in een spijkerbroek te verschijnen. Haar kleding zou niet goed genoeg zijn voor het ‘Royal deck’ en bezoekers mochten daarom geen foto’s van haar maken. Tja: Meghan is natuurlijk jarenlang succesvol actrice geweest in Hollywood. Zo speelde ze in de succesvolle serie Suits en daarvoor heeft de Amerikaanse vele andere, kleinere rollen vertolkt.

Advertentie

Lak aan de etiquette
Sinds Meghan getrouwd is met prins Harry dient ze zich aan een strenge kledingetiquette te houden. Afgelopen weekend liet ze op Wimbledon weer zien dat ze daar soms lak aan heeft… Op Twitter zijn de reacties wisselend: zo vindt iemand het ‘belachelijk’ dat ze in jeans durft te verschijnen, anderen zeggen: ‘laat haar toch lekker’.

Op zoek naar een mooie, nieuwe jeans? Modevlogger Françoise geeft aankooptips:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: Shownieuws.nl. Beeld: ANP 

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien