Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Meghan Markle breekt kledingetiquette op tennistoernooi Wimbledon

Er is weer een hoop te doen rondom Meghan Markle. De Britse royal bezocht afgelopen weekend het tennistoernooi in Wimbledon en haar aanwezigheid bleef niet onopgemerkt.

Meghan hield zich niet aan de royal etiquette door in een spijkerbroek te verschijnen. Haar kleding zou niet goed genoeg zijn voor het ‘Royal deck’ en bezoekers mochten daarom geen foto’s van haar maken. Tja: Meghan is natuurlijk jarenlang succesvol actrice geweest in Hollywood. Zo speelde ze in de succesvolle serie Suits en daarvoor heeft de Amerikaanse vele andere, kleinere rollen vertolkt.

Advertentie

Lak aan de etiquette
Sinds Meghan getrouwd is met prins Harry dient ze zich aan een strenge kledingetiquette te houden. Afgelopen weekend liet ze op Wimbledon weer zien dat ze daar soms lak aan heeft… Op Twitter zijn de reacties wisselend: zo vindt iemand het ‘belachelijk’ dat ze in jeans durft te verschijnen, anderen zeggen: ‘laat haar toch lekker’.

Op zoek naar een mooie, nieuwe jeans? Modevlogger Françoise geeft aankooptips:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: Shownieuws.nl. Beeld: ANP 

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien