Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Meghan Markle in documentaire: "De afgelopen tijd was moeilijk"

De vrouw van prins Harry heeft het niet makkelijk gehad de laatste tijd. Dat geeft ze in de documentaire Harry & Meghan: An African Journey toe.

Enorme druk
In een voorstukje van de docu zien we een emotionele Meghan. Ze vertelt journalist Tom Bradby over de enorme druk van het leven in de spotlight en de tol die dat heeft geëist. “Weinig mensen vragen aan me hoe het nu eigenlijk met mij gaat. Dank je wel daarvoor”, antwoordt ze vriendelijk op de vraag van de journalist, terwijl ze ondertussen tegen haar tranen vecht.

Advertentie

Kwetsbaar
Dat Meghan het pittig zwaar heeft gehad de afgelopen jaren is niet zo gek. Ze trouwde met prins Harry en kreeg zoontje Archie. Maar bovenal kreeg ze héél veel met de media te maken. Vooral dat vond ze niet makkelijk. “Elke vrouw – en helemaal een zwangere vrouw – is kwetsbaar. En als je dan een kleintje hebt en alles wat er gebeurt daar bovenop krijgt… Het is veel”, zucht ze.

Dan concludeert Tom Bradby voorzichtig dat het dus niet zo heel goed met Meghan gaat en dat het echt een flinke struggle is. “Ja”, knikt ze dan.

De hertog en hertogin van Sussex reisden in september door het zuiden van Afrika. In die tijd zijn ze beide geïnterviewd door Tom Bradby. Hieronder kun je een voorstukje van de documentaire zien. De volledige docu wordtm aandagavond op RTL uitgezonden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: BBC. Beeld: ANP

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien