Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Meghan en Harry verbreken met hun oppas wederom een Britse traditie

Ondanks dat we nog niet weten of de royal baby van prins Harry en Meghan Markle ondertussen al geboren is, heeft Meghan al wél laten weten wat voor oppas ze wil.

En die progressieve keuze is nog niet eerder gemaakt in het Britse koningshuis. Ze wil namelijk een Amerikaanse nanny. Ook sluit Meghan een mannelijke ‘manny’ niet uit. Dat meldt The Daily Express. Normaal krijgt een baby uit het koningshuis standaard een Britse nanny.

Advertentie

Persoonlijk
Ze heeft een wervingsbureau opdracht gegeven een nanny te zoeken uit haar thuisland. Meghan en Harry willen uiteindelijk zelf de gesprekken met de potentiële oppas voeren. Ze willen dat de oppas zich thuis gaat voelen in hun gezin, een uniform is dus niet nodig.

Trots op de VS
“Meghan en Harry hebben duidelijke ideeën over hoe ze hun kinderen willen opvoeden”, vertelt een bron. “Een Amerikaanse nanny is belangrijk voor haar; ze is niet voor niks trots op haar Amerikaanse roots. Het stel overweegt bovendien een mannelijke oppas”, voegt de bron eraan toe.

Salaris
De toekomstige oppas krijgt een fijn zakcentje voor het oppassen op het prinsje of prinsesje: zo’n 70.000 pond per jaar, bijna €81.000. Daarnaast heeft de oppas een eigen auto en zal hij of zij in Frogmore Cottage verblijven, het huis in Windsor waar Meghan en Harry kortgeleden naartoe zijn verhuisd.

Wat koningin Elizabeth en de andere Britse royals van de keuze voor een Amerikaanse en mogelijk mannelijke oppas vinden, is nog niet bekend.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Sun. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien