Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waarom Meghan Markle en prins Harry 'The lion king' zo speciaal vinden

Meghan Markle en prins Harry waren zondagavond aanwezig bij de Britse première van The lion king. De avond was voor hen extra speciaal, omdat ze een bijzondere connectie met de Disneyfilm blijken te hebben. 

De première was ter ere van de nieuwe versie van de The lion king-film, die nu in Engeland in de bioscopen draait. Maar voor Meghan en Harry was de première meer dan een werkbezoekje alleen, meldt website Entertainment tonight.

Advertentie

Bijzondere band Meghan Markle en prins Harry
Een royalty-expert verklaart wat The lion king zo speciaal maakt voor hen. De vrouw vertelt: “Ze hadden een van hun eerste dates daar.” Harry zou de film meer dan 20 keer gekeken hebben, laat de vrouw aan de entertainmentwebsite weten. “Bovendien zong Elton John tijdens hun trouwerij Circle of life”, vervolgt de royalty-expert.

Zwangerschapsverlof
Fans van het Britse koningshuis waren verrast dat Meghan Markle haar opwachting maakte tijdens de première, aangezien de kersverse moeder officieel nog tot september met zwangerschapsverlof is. “Volgens mij is ze, zoals me is verteld door een hofman van het paleis, bij een handjevol evenementen die ze echt graag wil doen. Zo wil ze Harry steunen, maar verwacht maar niet dat ze snel weer volledig terug is”, legt de royalty-expert aan Entertainment tonight uit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien