Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Halfzus Meghan Markle op Twitter: "Als onze vader sterft, hou ik jou verantwoordelijk"

Dat Meghan Markle en haar vader momenteel niet door één deur kunnen, weten we al. Maar de ruzie lijkt nu nog erger te worden. Meghans halfzus Samantha Grant haalt namelijk op Twitter uit naar de gloednieuwe hertogin. En wat ze zegt, is heftig…

De geïrriteerde Samantha stuurde een tweet nadat Meghan en prins Harry een bezoek brachten aan de tentoonstelling over Nelson Mandela in Londen. En die tweet is niet mis: “Waarom breng je niet eens een eerbetoon aan je eigen vader? Kan je nog wel in de spiegel kijken? Genoeg is genoeg. Als onze vader sterft, dan hou ik jou daarvoor verantwoordelijk.”

Advertentie

Geen contact
Naar verluidt zou Thomas Markle Sr. helemaal geen contact met Meghan hebben gehad sinds de royal wedding. Tegen de Britse krant The Sun zei hij laatst nog: ”Ik heb een hartaanval gehad. Geeft niemand daar dan om? De kans is niet gering dat ik snel zal sterven.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!
Bron: Flair België. Beeld: ANP.

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien