Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Meghan Markle overladen met kritiek door kledingkeuze baby Archie

Meghan Markle bracht woensdag een bezoekje aan een polowedstrijd. Ze nam haar zoontje gezellig mee, maar dat zorgde voor heel wat kritiek. De jonge moeder zou baby Archie niet goed hebben vastgehouden en verkeerde kleding aangetrokken hebben, aldus de commentaren.

De 37-jarige vrouw van prins Harry was samen met haar schoonzus Kate Middleton aanwezig bij de wedstrijd. De vrouwen moedigden hun mannen aan, aangezien zij deelnamen aan de polowedstrijd.

Advertentie

Kritiek Meghan Markle
Het was de eerste keer dat Meghan Markle haar 2 maanden oude zoontje Archie meenam naar een publiekelijk evenement. Het jongetje werd dan ook nauwlettend in de gaten gehouden door critici, met nadelige gevolgen voor de prinses. Nadat er foto’s online verschenen van Meghan en baby Archie, stroomden de commentaren binnen.

Schande
Op Instagram schrijft iemand onder de foto van Daily Mail: “Meghan weet niet hoe ze haar eigen baby moet dragen! Schande.” Een ander reageert onder de foto dat hij een zonnehoedje had moeten dragen. “Hij is nog zo jong, zonnebrandcrème is niet genoeg”, luidt de kritiek.

Toch krijgt Meghan ook bijval. “Het zal haar thuis vast prima afgaan, maar nu wil ze waarschijnlijk haar baby beschermen tegen de camera’s en alle meningen”, verdedigt iemand de jonge moeder.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: ANP.

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien