Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Meghan Markle maakt haar eerste publieke optreden na geboorte Archie

Na de bekendmaking van de geboorte van baby Archie, is Meghan niet meer in het openbaar verschenen. Het was dan ook maar de vraag of ze vandaag aanwezig zou zijn bij Trooping the Colour, een jaarlijks terugkerende ceremonie ter ere van de verjaardag van Queen Elizabeth.

Tot grote vreugde van het Britse publiek maakte Meghan vandaag toch nog haar opwachting. De hertogin van Sussex zat samen met haar man prins Harry in één van de koetsen die deelnamen aan de parade.

Advertentie

Uitzondering
Eerder deze week was Meghan nog dé grote afwezige bij het staatsbezoek van de Amerikaanse president Donald Trump, maar voor de verjaardag van Queen Elizabeth maakte ze maar al te graag een uitzondering. En daar was het Britse publiek héél blij mee.

Meghan Markle

 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Dailymail. Beeld: Getty Images

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien