Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waarom Meghan als énige Britse royal niet bij de ontmoeting met Trump is

Begin juni brengen Donald Trump en zijn vrouw Melania een staatsbezoek aan Engeland. De hele koninklijke familie komt bijeen voor deze ontmoeting, behalve Meghan.

Meghan Markle is officieel nog met zwangerschapsverlof, maar veel mensen dachten dat ze voor de komst van de president van haar geboorteland wel een uitzondering zou maken. Niets is minder waar, want Meghan heeft aangegeven dat ze volgende week niet aanwezig is bij de ontmoeting met Donald Trump.

Advertentie

Geen fan
Prins William en Kate en ook prins Harry zullen Donald Trump tijdens het staatsbezoek wél ontmoeten. De reden van de afzegging van Meghan heeft vast ook te maken met de geboorte van de kleine Archie, maar de kans is ook groot dat Meghan hier andere redenen voor heeft. In het verleden heeft ze regelmatig uitgesproken dat ze niet zo’n fan is van Trump. “Hij laat een wereld zien waarin je niet graag wilt wonen”, zei ze daarover in een interview:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Vogue.nl. Beeld: GettyImages, Twitter

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien