Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Meghan Markle schiet in de lach om prins Harry tijdens kerkdienst

Meghan Markle doet haar uiterste best om in te burgeren in haar koninklijke schoonfamilie. Ze kon haar gezicht tijdens een kerkdienst in Westminster Abbey alleen niet helemaal in de plooi houden. 

En daar zijn beelden van.

Advertentie

Eerste keer met Queen Elizabeth
Meghan mocht deze week voor het eerst bij een publieke aangelegenheid verschijnen met Queen Elizabeth. Het was een kerkdienst in Westminster Abbey, ter gelegenheid van Commonwealth Day – de dag waarop Queen Elizabeth de 53 landen van het verbond Gemenebest toespreekt.

Zingen
Ook werden er kerkelijke liederen gezongen, zoals God save the Queen en Guide me o thou great redeemer. Prins Harry zingt uit volle borst mee, en dat probeert Meghan bescheiden ook te doen. Nu is er een video opgeduikeld waarop te zien is dat ze haar lach niet in kan houden als ze draad even kwijtraakt – net als haar verloofde aan haar zijde. Wat komt ze er weer heerlijk charmant mee weg. Kijk en lach mee:

Libelle Royale

Bron: Twitter. Beeld: Twitter

De Dag Nadat Vervolg 25 – Een onbekende mij €2.500 schonk

De Dag Nadat vervolg 25

Premium

Eva (51): “5 jaar later kijk ik nog steeds terug op die dag als de meest wonderlijke in mijn leven. Voor mij betekende de schenking een duwtje in de rug om ook echt door te zetten.

Af en toe sloeg de twijfel namelijk wel toe. Wat was ik eigenlijk aan het doen? Ik wist dat ik meer vrijheid wilde en met mijn handen wilde werken, maar ik had weinig ervaring met mozaïeken en was ook helemaal geen echte ondernemer. Soms dacht ik: het is vast de overgang, ik stop ermee. Maar toen ik dat grote geldbedrag kreeg, dacht ik: nu móet ik wel.

En gelukkig maar, want ik vind mijn w

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien