Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit is hoe Meghan Markle en Serena Williams zo goed bevriend zijn geworden

Meghan Markle en Kate Middleton schoven gisteren aan op de tribune van Wimbledon om Meghans goede vriendin Serena Williams aan te moedigen. Niet (alleen) omdat Meghan nu een royal is: zij en Serena kennen elkaar al sinds 2010. 

Meghan schreef op haar lifestyleblog The Tig al eerder over hun vriendschap. Ze ontmoetten elkaar op de Super Bowl in 2010. “We konden het meteen met elkaar vinden. We maakten foto’s, hadden lol om het voetbalspelletje waar we aan meededen en hebben geen moment over tennis of acteren gepraat, maar alleen maar over vrouwendingen.”

Advertentie

Vriendschap
Serena vertelde eerder ook al hoe Meghan haar altijd steunt tijdens Wimbledon. “Nu steunt ze me misschien in een andere rol, maar onze vriendschap is nog steeds hetzelfde. We hebben elkaar altijd al gesteund, zijn er voor elkaar.”

Wimbledon-royalty
Op de vraag of Serena als koninign van het tennisveld inmiddels ook niet royalty is, antwoordt ze: “Als er iets zou bestaan als Wimbledon-royalty, wil ik graag denken dat ik daarbij hoor. Ik heb het hier in het verleden aardig goed gedaan.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metro UK. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien