Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Meghan Markle showt vol trots haar prachtige babybuik

Onverwacht verscheen Meghan Markle gisteren bij The Fashion Awards 2018. De hertogin van Sussex is nu al een tijdje zwanger en dat was gisteren duidelijk te zien. In een strakke zwarte jurk en inclusief prachtige babybuik kwam ze het podium opgelopen. 

Ze was daar om een belangrijke prijs uit te reiken, namelijk de Womanswear Designer of the Year. Givenchy’s Claire Waight Keller was de winnaar.

Advertentie

Flinke buik
Toen prins Harry en Meghan tijdens hun reis door Australië en Nieuw-Zeeland bekendmaakten dat ze hun eerste kindje verwachten, vertelden ze ook dat hij of zij in het voorjaar van 2019 geboren zal worden. Dit zou betekenen dat Meghan nu rond de 20 weken zwanger is. Ja, de tijd tikt natuurlijk gewoon door en dat is wel te zien aan haar flinke babybuik. Vol trots houdt ze haar buik goed vast.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Getty Images

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien