Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Meghan Markle sleept bijzondere nieuwe titel binnen

Meghan Markle heeft sinds ze in het huwelijksbootje is gestapt met prins Harry een hele bijzondere titel. Ze schittert in haar rol als prinses. Maar nu mag ze nóg een bijzondere titel aan haar lijstje toevoegen.

Sinds 2019 mag Meghan Markle zichzelf namelijk dé bestgeklede invloedrijke royal van de wereld noemen. Dit maakt zoekmachine Lyst bekend.

Advertentie

Kledingstijl Meghan Markle
Alle outfits die de prinses van Sussex draagt worden uitgemeten door de pers. Iedere jurk, iedere hak, elk hoedje en ieder sieraad wordt onder de loep gelegd door alle fans van de prinses en voormalig actrice. Dat ze er áltijd perfect uitziet, ontgaat dan ook niemand.

Geliefd
Nieuw onderzoek van zoekmachine Lyst wijst uit dat de kledingkeuze van Meghan Markle onwijs populair is. De onderzoeksresultaten laten zien dat er in totaal maar liefst 20 miljoen zoekopdrachten zijn gedaan naar de outfits Meghan. Over een periode van slechts 2 jaar, is dat een stijging van 216%.

Bestgeklede royal
Met de nieuwe titel van bestgeklede royal, stoot Meghan haar schoonzus Kate Middleton van de troon. Want tot voor kort stond zij bekend als degene met de beste kledingsmaak. Toch werd er ook meer gezocht naar de outfits van Kate, namelijk 119 % meer dan in 2018. Maar Meghan spant duidelijk de kroon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN. Beeld: Getty.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien