Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Meghan Markle sleept bijzondere nieuwe titel binnen

Meghan Markle heeft sinds ze in het huwelijksbootje is gestapt met prins Harry een hele bijzondere titel. Ze schittert in haar rol als prinses. Maar nu mag ze nóg een bijzondere titel aan haar lijstje toevoegen.

Sinds 2019 mag Meghan Markle zichzelf namelijk dé bestgeklede invloedrijke royal van de wereld noemen. Dit maakt zoekmachine Lyst bekend.

Advertentie

Kledingstijl Meghan Markle
Alle outfits die de prinses van Sussex draagt worden uitgemeten door de pers. Iedere jurk, iedere hak, elk hoedje en ieder sieraad wordt onder de loep gelegd door alle fans van de prinses en voormalig actrice. Dat ze er áltijd perfect uitziet, ontgaat dan ook niemand.

Geliefd
Nieuw onderzoek van zoekmachine Lyst wijst uit dat de kledingkeuze van Meghan Markle onwijs populair is. De onderzoeksresultaten laten zien dat er in totaal maar liefst 20 miljoen zoekopdrachten zijn gedaan naar de outfits Meghan. Over een periode van slechts 2 jaar, is dat een stijging van 216%.

Bestgeklede royal
Met de nieuwe titel van bestgeklede royal, stoot Meghan haar schoonzus Kate Middleton van de troon. Want tot voor kort stond zij bekend als degene met de beste kledingsmaak. Toch werd er ook meer gezocht naar de outfits van Kate, namelijk 119 % meer dan in 2018. Maar Meghan spant duidelijk de kroon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN. Beeld: Getty.

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien