Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Meghan Markle vierde haar verjaardag op dit populaire eiland

Op 4 augustus vierde Meghan Markle haar 38ste verjaardag. Dat deed ze naar verluidt niet met Engelse thee en gebak op Buckingham Palace, maar in de zon op een populaire Europese vakantiebestemming.

Lokale media melden dat prins Harry en Meghan begin deze maand met een privéjet naar Ibiza zijn gevlogen en daar 5 dagen zijn gebleven om samen met baby Archie de verjaardag van de hertogin te vieren. Een verrassing voor de royal fans die verwachtten dat Meghan haar verjaardag niet uitgebreid zou vieren. Buckingham Palace wil niet ingaan op deze berichten.

Advertentie

Favoriete eiland
Er zijn geen foto’s van het koninklijke stel op Ibiza opgedoken, maar toch weet de pers te melden dat ze hun vakantie door hebben gebracht in een villa op een rustig deel van het eiland. Ze zouden hun eigen bewaking mee hebben genomen. Het is niet zo gek dat Meghan juist Ibiza koos als locatie om haar verjaardag te vieren. In 2016 bezocht ze het eiland al een keer en had ze het duidelijk goed naar haar zin:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🍒✨⛵️#naughtysquare

Een bericht gedeeld door MISHA NONOO (@mishanonoo) op

Baby Archie
Deze trip naar Ibiza zou de eerste keer zijn dat het stel met de 3 maanden oude Archie heeft gevlogen. Een goede oefening voor de langere vlucht naar Afrika die voor oktober op de planning staat.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Sun. Beeld: Getty

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien