Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Meghan Markle wil over dít onderwerp een boek gaan schrijven

Sinds de zogeheten ‘Megxit’ heeft Meghan Markle niet bepaald stilgezeten. Naast een rol in een Disney-documentaire heeft ze nog een leuk project op de planning staan. Meghan zou namelijk van plan zijn om een tweede kookboek te schrijven, zo vertelt een ingewijde aan ‘US Weekly’.

Meghan bracht in 2018 al het ‘Our Community Cookbook’ uit, waarvan de opbrengst naar goede doelen ging. De vrouw van Harry zou nu iets soortgelijks willen doen.

Advertentie

Verder met lifestyleblog

En daar blijft het niet bij: Meghan zou namelijk ook graag haar oude lifestyleblog  ‘The Tig’ nieuw leven willen inblazen. Daarnaast zou ze ook nog eens bezig zijn met het ontwikkelen van een collectie met keukengerei. Kortom: genoeg projecten om de komende tijd mee bezig te zijn.

Documentaire

Van één van haar projecten kunnen we binnenkort het resultaat zien. Vrijdag is namelijk haar stem te horen in de Disney+ natuurdocumentaire Elephants, waarvan een donatie gaat naar een organisatie die zich inzet voor de dieren in het wild. Of Meghan vaker dit soort klussen zal gaan doen, is niet bekend.

Iemand die waarschijnlijk betrokken zal zijn bij haar zakelijke projecten, is haar beste vriendin en rechterhand Jessica Mulroney. In deze video vertellen we je meer over haar:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien