Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Dit zijn waarschijnlijk de laatste beelden van Meghan Markle vóór haar bevalling

We gaan Meghan Markle waarschijnlijk niet meer zien voor haar bevalling. Haar laatste werkdag voor de camera’s zit er namelijk al op.

De hertogin gaat nu langzaam haar zwangerschapsverlof in, zo bevestigt een ingewijde van het Britse koningshuis aan Harper’s Bazaar. En dat betekent dat de Commonwealth Day Service in Westminster Abbey op maandag haar laatste verschijning pre-baby was.

Advertentie

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Meghan Markle zwangerschapsverlof Libelle Meghan Markle zwangerschapsverlof Libelle

Achter de schermen doorwerken
Toch gaat de hertogin, die volgens Britse media nu zo’n 33 weken zwanger is, nog niet helemaal met de voetjes omhoog zitten. “Haar publieke werkafspraken zijn afgerond, maar ze is nog niet met zwangerschapsverlof”, aldus de bron. “Meghan blijft achter de schermen doorwerken. Ze gebruikt deze periode ook om bij te praten met de mensen die betrokken zijn bij haar royal patrons.” Hiermee wordt gedoeld op haar inzet voor onder meer het National Theatre.

Riant zwangerschapsverlof 
In Nederland begint zwangerschapsverlof tussen de 6 en 4 weken voor de uitgerekende datum. Dat Meghan nog eventjes doorwerkt, is dus zo gek nog niet. Wel riant is haar verlof ná de bevalling: naar verwachting zal ze haar werkzaamheden na 6 maanden weer hervatten. “Het is gebruikelijk voor kersverse, koninklijke moeders dat ze 6 maanden verlof nemen van werkafspraken”, weet koninklijke biograaf Duncan Larcome aan Harper’s Bazaar te vertellen.

Verhuizen
Naast de bevalling, staat natuurlijk ook nog de verhuizing van Kensington Palace naar Frogmore Cottage op de planning voor Meghan en Harry. Het bevallingsplan is in elk geval al wel op hun nieuwe huis afgestemd, want Meghan gaat waarschijnlijk híer bevallen:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Harper’s Bazaar. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien