Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zó reageerden de Meilandjes op het winnen van de Gouden Televizier-Ring

Wat een feest! Woensdagavond sleepte niemand minder dan de Meilandjes met hun realityserie Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring voor het beste televisieprogramma van het jaar binnen. De reactie van de bekende familie was geweldig. “Ik vind het bizar dat we dit meemaken” aldus Erica.

De Meilandjes moesten het tijdens het Televizier-Ring Gala opnemen tegen 2 andere programma’s. Expeditie Robinson en Beste Zangers waren de andere kanshebbers op de felbegeerde ring voor het beste televisieprogramma van 2019.

Advertentie

Reactie Meilandjes
Op de rode loper werd de Meilandjes direct om een reactie gevraagd door Shownieuws. De familie was duidelijk nog overrompeld door de winst. “Het is wel echt heel raar hoor, wat we allemaal meemaken”, begon Erica. “Het is voor mij echt een hele grote roze wolk vanavond, moet ik zeggen”, vulde Maxime aan.

Ongelofelijk
De dochter van Erica en Martien vervolgde stralend: “Ik besef het gewoon nog helemaal niet. Het is allemaal zo ontzettend snel gegaan in deze paar maanden. En nou staan we ineens op het Televizier-Ring Gala en wínnen we ook nog. Ongelofelijk!”, aldus Maxime.

Kers op de taart
Ook Martien was door het dolle heen. Hij had de ring direct om zijn vinger geschoven en vertelde vol enthousiasme dat hij ontzettend trots en dankbaar was. “Dit is echt de kers op de taart”, begon hij. “De serie was al een succes en nu deze ring. Nu weten we waarom we zo hard geklust hebben!”

Meilandjes-Libelle

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien