Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Meisje buigt op hilarische manier voor Kate en gaat het internet over

Kate Middleton moet als hertogin al veel bijzondere ontmoetingen gehad hebben, maar afgelopen week was er opnieuw eentje bij die ze niet snel zal vergeten.

Vorige week deden prins William en zijn vrouw Kate traditiegetrouw mee aan de bootrace The King’s Cup. Prins George en prinses Charlotte keken vanaf een boot toe hoe hun vader en moeder het er vanaf brachten, maar waren niet de enige kinderen die bij de race aanwezig waren. Voor de race ontmoette Kate een meisje dat haar koninklijke begroeting iets te goed geoefend had.

Diepe buiging
Bij een ontmoeting met een lid van het Britse koningshuis schrijft het protocol voor dat je als vrouw door je knieën gaat en als man je hoofd naar beneden buigt. Het meisje had dit vast netjes van haar moeder meegekregen, maar besloot haar eigen draai te geven aan de buiging. Nadat ze Kate een bosje bloemen had gegeven, maakte ze héél diepe buiging waarbij ze haar armen in de lucht gooide. Zelfs voor de hertogin was dit een tikkie dramatisch, maar ze kon er gelukkig hard om lachen:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: People.com. Beeld: Getty.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien