Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Meisje verliest haar haren na het wassen met nieuwe shampoo

Waar shampoo je normaal gesproken een frisse coupe moet geven, gebeurde bij de Amerikaanse Ashley Rose Robinson het tegenovergestelde. Mogelijk is er ontharingscrème in haar shampoofles terecht gekomen, met alle gevolgen van dien.

Afgelopen zondag stapte Ashley onder de douche om haar nieuwe shampoo te gebruiken. Ze masseerde het goedje in en liet het vervolgens 10 minuten inwerken. Eenmaal uitgewassen merkte ze dat haar kapsel een vreemd luchtje had. Een nieuwe wasbeurt deed haar nachtmerrie werkelijkheid worden; de plukken vielen van haar hoofd alsof ze er los op lagen.

Advertentie

Tekst gaat verder onder de foto:

Ashley vertrok direct naar de eerste hulp om haar hoofdhuid te laten controleren op chemische brandwonden. Gelukkig concludeerden verpleegsters daar dat haar huid enkel geïrriteerd was.

Ontharing
Haar moeder schrijft nu op Facebook dat ze er zeker van is dat er er ontharingscrème in het shampooflesje van haar dochter is gegoten. Waar de substantie normaal gesproken wit is, zag deze er roze uit. Ook rook het anders dan normaal. Omdat Ashley alleen woont, denkt ze dat het niet in haar huis heeft kunnen gebeuren. Ze diende daarom een klacht in tegen het warenhuis. Daar worden nu de bewakingsbeelden onderzocht.

Paniekaanvallen
Door de kale plekken op haar hoofd, heeft Ashley al haar haren afgeschoren. Extentions zouden volgens haar kapper de kale plekken alleen maar erger maken. Op Facebook schrijft het meisje nu: “Mijn haar zag er eindelijk uit zoals ik wilde en ik zat goed in mijn vel. Maar nu is mijn haar weg. Ik heb nu meer dan ooit last van paniekaanvallen en ik ben bang. Ik wil me niet vertonen in het openbaar.” Ze bedankt iedereen voor de steun die ze heeft gekregen: “Ik start nu een nieuwe fase in mijn leven.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebook Ashley Rose Robinson. Beeld: iStock

Lees meer

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien