Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Aha: dus dát was het cadeau dat Melania Trump aan Michelle Obama gaf

Melania Trump overhandigde Michelle Obama een cadeautje bij de inauguratie van Donald Trump. De hele wereld zag hoe Michelle voor het Witte Huis met de doos stond te hannesen.

Nu weten we eindelijk wat erin zat én waarom de voormalige first lady er ietwat ongemakkelijk mee deed.

Advertentie

Fotolijst
In The Ellen DeGeneres Show wordt Michelle gevraagd wat ze nou van Melania heeft gekregen. “Een heel mooie fotolijst”, doet ze uit de doeken. Ook weten we dat deze van Tiffany & Co is, en zien we een prachtige, met diamanten bezaaide lijst voor ons.

Eieren op? Maak dit leuke fotolijstje met rozen van de doos:

Onverwacht
En ja, Michelle vond het oprecht leuk dat ze dat kreeg van Melania. Maar ze had geen cadeautje verwácht. Samen met Ellen bekijkt de goedlachse vrouw van Barack Obama het ongemakkelijke tafereeltje terug. “Normaal hoor je precies wat je gaat doen en waar je moet staan. Dus toen ik het cadeautje kreeg, was ik een beetje van de leg. Al het personeel was weg en niemand pakte het cadeau van me aan. Gelukkig redde mijn man me, nam hij het cadeautje over en nam het mee naar binnen.”

Nou zijn wij heel benieuwd of de fotolijst een mooi plekje in huize Obama heeft gekregen en welke foto erin prijkt.

Bekijk het hele interview met Michelle Obama:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meer lezen over Donald Trump, of je als de Amerikaanse president verkleden voor carnaval? Shoppen maar:

Bron: People. Beeld: Twitter, Brunopress

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien