Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Melania Trump onder vuur om déze schoenen bij bezoek aan Texas

Donald en Melania Trump bezochten vandaag de Amerikaanse staat Texas, die enorm is getroffen door orkaan Harvey. De first lady’s schoenkeuze voor dit moment, vinden velen opmerkelijk.

De president arriveerde met stevige, waterdichte bergschoenen. Maar Melania liep op hoge naaldhakken door de plassen in het getroffen gebied.

Advertentie

Ongepast
Op social media wordt vol verbijstering en sarcasme gereageerd op de schoenen van Melania. “Ik ben geen expert, maar zijn stiletto’s de beste schoeisel voor in een rampgebied?”, schrijft iemand. Een ander: “Melania, denk je niet dat die palen een beetje ongepast zijn voor een bezoek aan een rampgebied?” En: “Ik draag altijd hakken, maar zelfs ik verklaar Melania voor gek dat ze deze schoenen draagt in een gebied dat is getroffen door een orkaan.”

Melania Trump schoenen Texas Melania Trump schoenen Texas Melania Trump schoenen Texas

9 doden
Orkaan Harvey heeft inmiddels al zeker 9 doden veroorzaakt. De regen blijft maar komen, met heftige overstromingen als gevolg. Volgens meteorologen is de storm nu al vernietigender dan orkaan Katrina in 2005.

Bron: AD. Beeld: ANP

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien