Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De wereld gaat los over deze video van een struikelende Melania

De relatie tussen Donald en Melania Trump zou aan een zijden draadje hangen. Toch is de liefde er nog, concluderen kijkers van een nieuwe video van de president en first lady.

In het filmpje is te zien hoe Donald met Melania over het gras voor het Witte Huis naar een helikopter loopt. Met hooggehakte laarzen paradeert de first lady over het groen, tot ze haar enkel verzwikt.

Advertentie

Gentleman
Liefdevol vangt Trump zijn vrouw op, waarop zij ook een arm om hem heenslaat en ze zo verder lopen. Nou, de liefde spát er vanaf… tenminste, dat is wél de conclusie van sommige kijkers. Ze prijzen Trump de hemel in. “Wat een gentleman!”, reageert iemand bijvoorbeeld. “Eindelijk liep hij eens niet tien meters voor haar.”

Overdreven
Nou nou, je kunt ook overdrijven, vinden anderen. Ze zien de romantiek van Trumps ondersteuning bij Melania’s zwikje niet zo, of eh, eigenlijk helemaal niet in. Want: “Wat had ‘ie dan moeten doen, haar laten vallen?”

Bekijk het fragment hier:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Twitter, Brunopress

De volgende keer kan Melania toch beter op platte schoenen het gras bestijgen, zoals deze modieuze laarzen van Travelin’:

Travelin'-laarzen
Travelin'-laarzen
€ 74,95
Shoppen

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien