Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Mooi: veel bezoekers bij het graf van prins Friso gisteren

Enkele witte rozen markeerden zondag het graf van prins Friso op het kerkhof bij de Stulpkerk in Lage Vuursche. De prins overleed afgelopen zondag namelijk precies vijf jaar geleden, op 12 augustus 2013.

Daarom waren er veel mensen naar de begraafplaats toegekomen. Het kerkhof ligt op een steenworp afstand van kasteel Drakensteyn, waar prinses Beatrix vandaag de dag weer woont.

Advertentie

Dat veel belangstellenden speciaal kwamen voor het graf van prins Friso was te zien bij het informatiebord bij de ingang van het kerkhof, waarop alle laatste rustplaatsen staan aangegeven. Veel wandelaars liepen naar de hoek van de begraafplaats waar de grafsteen van Friso staat en stonden daar dan even stil.

Prins Friso werd 44 jaar.

Het graf van prins Friso in Lage Vuursche

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron & Beeld: ANP.

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien