6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Mensen die in deze maand geboren zijn zouden slimmer zijn dan anderen

De maand waarin je geboren bent, bepaalt welk sterrenbeeld je hebt, maar uit nieuw onderzoek blijkt dat het ook zou bepalen hoe intelligent je bent.

Je intelligentie zou je dus niet meekrijgen van je ouders, maar zou bepaald worden door de maand waarin je naar school gaat. Dat blijkt uit onderzoek van het Amerikaanse National Bureau of Economic Research. Onderzoekers zeggen dat het moment waarop een kind naar school gaat invloed heeft op de verdere ontwikkeling.

Advertentie

Prestaties
Wanneer je bijvoorbeeld in oktober geboren bent, ben je een late leerling en vaak de oudste van de klas. Die leerlingen zijn dan al verder in hun ontwikkeling dan de andere kinderen en de klas en dat zou volgens het onderzoek leiden tot betere prestaties. Die prestaties leiden tot betere studies en dus (kortgezegd in het onderzoek) tot meer succes. Heb jij of ben jij een oktoberkind? Dan heb je dus geluk!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Grazia.nl. Beeld: iStock.

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien