Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Mensen die in deze maand geboren zijn zouden slimmer zijn dan anderen

De maand waarin je geboren bent, bepaalt welk sterrenbeeld je hebt, maar uit nieuw onderzoek blijkt dat het ook zou bepalen hoe intelligent je bent.

Je intelligentie zou je dus niet meekrijgen van je ouders, maar zou bepaald worden door de maand waarin je naar school gaat. Dat blijkt uit onderzoek van het Amerikaanse National Bureau of Economic Research. Onderzoekers zeggen dat het moment waarop een kind naar school gaat invloed heeft op de verdere ontwikkeling.

Advertentie

Prestaties
Wanneer je bijvoorbeeld in oktober geboren bent, ben je een late leerling en vaak de oudste van de klas. Die leerlingen zijn dan al verder in hun ontwikkeling dan de andere kinderen en de klas en dat zou volgens het onderzoek leiden tot betere prestaties. Die prestaties leiden tot betere studies en dus (kortgezegd in het onderzoek) tot meer succes. Heb jij of ben jij een oktoberkind? Dan heb je dus geluk!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Grazia.nl. Beeld: iStock.

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien