Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Merel Westrik verlaat RTL voor déze onverwachte televisiezender

Merel Westrik stopt met het presenteren van RTL Nieuws. De reden? De brunette krijgt een eigen talkshow op vrouwenzender Net5. Dit maakt de televisiezender donderdagochtend bekend.

De Wie is de mol-deelneemster presenteerde 5 jaar lang om half 8 ’s ochtends of ’s avonds het nieuws op RTL en presenteerde eerder het ochtendprogramma Vandaag de dag.

Advertentie

Vertrek Merel Westrik
Merel Westrik vertelt aan het AD over haar vertrek bij de nieuwszender: “Het doet een beetje zeer. Ik heb ruim 5 jaar op de mooiste en beste nieuwsredactie van Nederland mogen werken. Met geweldige journalisten. Ik ben veel en vaak trots geweest op wat we maakten en onthulden. Maar ik kan mijn nieuwsgierigheid en een onweerstaanbaar gevoel van zin in deze nieuwe kans bij Net5 niet onderdrukken.”

Avontuur
De presentatrice is heel blij met de nieuwe stap in haar carrière. “Er ligt een avontuur voor me en ik weet niet waar ik moet beginnen om uit te leggen hoe ik daar naar uitkijk”, vertelt ze. “Samenwerken met Linda de Mol, een nieuwe redactie en aan het begin mogen staan van een reeks nieuwe plannen om van Net5 weer de leukste vrouwenzender van Nederland te maken: ik kan niet wachten”, aldus Merel.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: AD. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien