Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Wauw: Michelle Obama ziet er fantastich uit in bikini

Michelle Obama is deze week 54 jaar geworden. De voormalige first lady ziet er in bikini nog steeds fantastisch uit, blijkt uit deze foto.

Samen met haar oudste dochter Malia geniet Michelle een paar dagen in Miami, waar de zon heerlijk schijnt. Strandhangen geblazen, dus.

Advertentie

Puur natuur
Op de foto draagt Michelle van top tot teen wit: een high waist short, triangelbikini en daaroverheen een open blouse. Weinig genoeg om de bovenkant van haar afgetrainde wasbordje te zien. Ja, de vrouw van oud-president Barack Obama oogt strak én gezond. “Ze ziet er geweldig uit op haar 54e, zonder dat ze aan zich heeft laten sleutelen. Inspirerend!”, wordt er gereageerd op het kiekje.

 

Let’s move!
Toen Barack Obama nog president was, hield Michelle zich als first lady druk bezig met haar campagne Let’s move. Haar doel? Obesitas onder kinderen indammen en de jeugd aan het bewegen krijgen. Nu Obama uit het Witte Huis is, is ook Let’s move tot een eind gekomen. De nieuwe first lady, Melania Trump, besteedt aandacht aan de strijd tegen pesten en komt op voor kinderen en leraren.

Kijk jij ook al uit naar die heerlijke stranddagen? Kom vast in de stemming met deze leuke badpakken: 

 

Je huis dweilen en tegelijkertijd buikspieren kweken… Libelle’s trainer Carlos Lens laat je zien hoe: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: InStyle, Instagram. Beeld: ANP, Instagram

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien