Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Michiel Huisman bemachtigt hoofdrol in déze grote Amerikaanse film

Hollands trots Michiel Huisman heeft in Amerika groot succes als acteur en speelt dan ook al in veel films en series. Nu heeft hij ook nog eens een hoofdrol bemachtigd die zijn naam nóg meer zal vestigen.

De knappe kop is aankomende winter namelijk te zien in dé kerstfilm van Netflix. De kerstfilms op Netflix zijn altijd een groot succes en worden héél goed bekeken. Deze hoofdrol zal Michiel hoogstwaarschijnlijk nog bekender maken dan hij al is.

Advertentie

A Boy Called Christmas
De streamingsdienst Netflix maakt het grote nieuws maandag bekend. De film heet A Boy Called Christmas en is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Matt Haig. De schrijver heeft ook de welbekende bestseller Reasons to stay alive op zijn naam staan

Netflix-film
De film gaat over een jongetje dat op zoek gaat naar zijn vader. Tijdens zijn zoektocht belandt hij in een magische stad, Elfhelm genaamd. Naast Michiel Huisman schitteren onder andere grote namen als Jim Broadbent, Toby Jones, Sally Hawkins, Maggie Smith en Kristen Wiig in de Netflix-film. De opnames starten deze maand. Voor de film reist Michiel Huisman naar allerlei landen, want de opnames vinden plaats in Slowakije, Lapland, Praag én Londen.

Indrukwekkende carrière
Michiel Huisman werd in Nederland bekend door zijn rollen in onder andere Philleine zegt sorry, Goede tijden Slechte tijden en Costa. Momenteel is hij te zien in Game of Thrones. Eerder was hij te zien in de horrorserie The Haunting of Hill House.

De beste en leukste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien