Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Mieneke (102) eet elke dag chips: 'Het is hét geheim om oud te worden'

Om een mooie leeftijd te behalen hoef je volgens Mieneke niet veel te doen. Chips eten, dat is volgens haar hét geheim voor een lang en gelukkig leven.

De 102-jarige Mieneke van Alst uit het Gelderse Gendt eet elke avond naturelchips. Van de smaak paprika moet ze niets hebben. “Geen paprika, dat is ‘bah”.

Advertentie

En een borreltje bij de portie chips? Welnee. Dat heeft Mieneke niet nodig om blij te zijn. “Nee, zegt ze, dat lust ik niet. Liever een glaasje jus d’orange”. In het programma Van Gelders Grijs op Omroep Gelderland, met Jochem van Gelder, is ze open over wat ze in de toekomst nog zou willen. “Gewoon. Nog een poosje leven”, zegt ze. Elke ochtend gaat ze kaarten met haar vrienden. Jokeren doe ze graag. Ze heeft beslist nog genoeg leuke dingen te doen en met haar buren heeft ze grote lol.

En haar wijze les luidt dus: eet chips. Veel chips.

Bekijk hier de hele uitzending van Van Gelders Grijs.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & Beeld: Omroep Gelderland

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien