Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Ex-militair bedreigde prinses Amalia met de dood via Instagram

Ex-militair Wouter G. uit Zwolle wordt ervan verdacht prinses Amalia eerder dit jaar te hebben bedreigd. Via Instagram zou hij ernstige berichten hebben gestuurd, waarvoor vandaag de pro-formazitting van start gaat.

Dat betekent dat de zaak nog niet inhoudelijk behandeld wordt. Wel is bekend geworden wat zijn tenlastelegging wordt, zoals dat wordt genoemd in de rechtbank. In de periode van 9 januari en 14 januari van dit jaar heeft hij Amalia en een schoolvriend, met wie ze in de musical speelde en in de Tweede Kamer werd gespot, verschrikkelijke berichten gestuurd.

Advertentie

Prinses Amalia bedreigd

De kans bestaat dat niet de 16-jarige kroonprinses de berichten ontving, dat de berichten naar een fan account werden gestuurd. De boodschap is daarom niet minder heftig. De man zegt onder andere dat hij haar wil verkrachten en op Koningsdag ‘haar hand fijn knijpt’. Ook bedreigt hij haar en haar schoolvriend met de dood. “Ik denk dat ik een slachtoffertje ga maken.”

Vandaag verschijnt Wouter G. via een videoverbinding vanuit de gevangenis dus voor het eerst voor de rechter. Als hij schuldig wordt bevonden, is het nog onbekend welke straf hij opgelegd krijgt.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Lees meer

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien