Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

'Miljonair' laat kersverse vrouw na bruiloft zitten met torenhoge rekening

Op de luchthaven van de Thaise stad Bangkok is een man gearresteerd die zijn kersverse vrouw behoorlijk voor de gek heeft gehouden. Hij liet haar namelijk na hun bruiloft zitten met de rekening van meer dan een ton.

De 30-jarige bruid dacht dat ze trouwde met een schatrijke zakenman met meerdere miljoenen op zijn bankrekening. Niks blijkt minder waar, als de 49-jarige man er kort na hun dure trouwfeest vandoor gaat.

Advertentie

Bruidsschat
Niet alleen bleef de rekening van meer dan een ton in euro’s openstaan, ook ging zelfverklaarde miljonair Thananat Siripiyapornliet er vandoor met de cheque van de bruidsschat.

Arrestatie
Helaas voor de bruidegom kwam hij niet ver met zijn buit. Toen hij terugkeerde uit Hongkong werd hij op het vliegveld van Bangkok gearresteerd. Ook verscheen hij met foto en al in de krant Bangkok Post.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: AD. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien