Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zoveel miljonairs zijn er in Nederland (en velen hebben dít beroep)

Wie denkt aan miljonairs en welgestelden denkt gelijk aan zakenmannen en -vrouwen in chique pakken.

Maar toch hebben veel miljonairs in ons land een vrij creatief en praktisch beroep: velen van hen zijn namelijk boer.

Advertentie

Veel vakanties
In totaal zijn er 106.000 miljonairs in ons land en maar liefst 12.900 van hen werken in de agrarische sector. Natuurlijk zijn er ook andere beroepsgroepen die het goed doen. Zo’n 800 medisch specialisten, 700 tandartsen en 800 advocaten mogen zich miljonair noemen. Zij hebben het behoorlijk breed. Het gemiddelde bezit per miljonairshuishouden is 2,9 miljoen euro.

Zeeuwse rijkdom
En waar al die geldbezitters wonen? Je denkt misschien niet zo gauw aan het zuiden van ons land, maar toch wonen van alle provincies relatief de meeste miljonairs in de provincie Zeeland: 1,8 procent. Limburg, Flevoland en Groningen tellen met 1 procent van de huishoudens relatief de minste rijken. De afgelopen 10 jaar groeit het aantal welgestelden met 6 nullen op hun bankrekening in ons land.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien