Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Miljuschka wordt overspoeld met complimenten na delen badpakfoto

Miljuschka Witzenhausen stond laatst met een prachtige badmodeshoot in de Grazia. Vandaag deelt ze weer een kiekje van die shoot op Instagram en haar volgers zijn laaiend enthousiast. 

“Laat je tijgerstrepen vandaag maar zien, dames”, schrijft ze bij de foto.

Advertentie

Complimenten
De tv-chef wordt overspoeld met complimenten. “Ik zou zoiets niet durven maar jou staat het super. Girl… You’re on fire!” schrijft iemand. “Sexy”, “Beautiful”, “Wauw” en “Mooi”, komen ook meerdere malen voorbij, evenals de vraag waar het okergele badpak vandaan komt.

Plussize
Laatst was er een hoop ophef over de shoot, omdat Miljuschka ‘plussize’ werd genoemd. Miljuschka snapte de verbazing en was het er ook wel mee eens. “Gek genoeg is het tegenwoordig al zo dat je vanaf maat 40 hieronder valt”, schreef ze toen op Instagram. “Ik heb maat 42-44 en weeg gemiddeld 75kg met een lengte van 165cm. Ik heb absoluut geen problemen met mijn maat of gewicht. Wel is het belangrijk om te realiseren dat bij zo een foto als deze hele teams komen kijken om het mooi te krijgen. Ik rol iets anders m’n bed uit.”

Kritiek
De kritiek die ze soms krijgt op haar lichaam, raakt Miljuschka soms toch. “Het gekke is dat ik soms door opmerkingen van buitenaf overweeg om af te vallen”, vertelde ze. “Gelukkig overwinnen mijn veeleisende smaakpapillen altijd. Ik voel me wel lekker bij dit gewicht qua gezondheid dus probeer daar op te blijven met gebalanceerd eten. Wat voor mij betekent niet iedere dag taart (soms).”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Perzik-seizoen🍑🍑🍑Gossiemikkie wat is iedereen ervan geschrokken dat ik onder het kopje plussize lichaam val. Dat is maar goed ook. Gek genoeg is het tegenwoordig al zo dat je vanaf maat 40 hieronder valt. Ik heb maat 42-44 en weeg gemiddeld 75kg met een lengte van 165cm. Ik heb absoluut geen problemen met mijn maat of gewicht. Wel is het belangrijk om te realiseren dat bij zo een foto als deze hele teams komen kijken om het mooi te krijgen. Ik rol iets anders mn bed uit. Het gekke is dat ik soms door opmerkingen van buitenaf overweeg om af te vallen. Gelukkig overwinnen mijn veel eisende smaakpapillen altijd. Ik voel me wel lekker bij dit gewicht qua gezondheid dus probeer daar op te blijven met gebalanceerd eten. Wat voor mij betekent niet iedere dag taart (soms). Wat ik wel echt frustrerend vind is dat veel rolmodellen zo dun zijn. Ik schreeuw al tijden in een woestijn om een plussize badmode lijn door influencers van Nederlandse bodem. Als ik me namelijk in zo een bikini die overal beeldig op insta staat probeer te hijsen die tot maat 42 gaat maar eigenlijk reëel 38 is. Ja dan voel ik me ook diep ongelukkig. Relativeringsvermogen komt met de jaren. Mijn lijf heeft 2 kids gebaard, heeft ondanks mn cellulitis fantastische sex en boven alles het werkt weer iedere dag. Daar ben ik dankbaar voor. Maar als je 16 bent dan is dit een afschuwelijke tijd om te leven. Alles lijkt hier op social perfect. Kan geshopt worden tot het ideaal beeld. Maar in dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt. Dus dames show alles wat je hebt op het strand, op social media, laat het licht aan in de slaapkamer. Wees trots op jezelf en geniet van dat lichaam!!! Foto @martinsweers Magazine @grazia_nl Styling @xavieraaubri Visagie @makeupbymettina

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP, Instagram

 

Lees meer

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien