Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Miljuschka legt uit waarom ze totaal geen moeite had met bewaren van WIDM-geheim

Hoewel de kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’ pas eind november bekend werden gemaakt, vonden de opnames van het programma al vorig jaar in het voorjaar plaats. Nu zou je denken dat het voor de kandidaten niet bepaald makkelijk is geweest om hun deelname geheim te houden, maar volgens Miljuschka Witzenhausen viel dit wel mee.

In een interview met Grazia vertelt de presentatrice dat het voor haar geen enkel probleem was om haar deelname geheim te houden.

Advertentie

Bekende familie

Miljuschka, dochter van Astrid Holleeder en het nichtje van Willem Holleeder, legt uit dat ze dankzij haar familie wel het nodige gewend is. “Nou ja, ik ben opgegroeid in een familie waar geheimen behouden toevallig een deel van de opvoeding is, dus voor mij was dat niet zo heel moeilijk.”

Geen tactiek

De tv-kok keek het vorige seizoen van Wie is de Mol? terug, maar ging zonder tactiek naar China. “Je gaat er eigenlijk heen met een blanco canvas en het enige wat je kunt doen is jezelf zo open mogelijk neerzetten en zoveel mogelijk proberen te zien van je medekandidaten.”

Oog voor detail

Miljuschka probeerde er vooral achter te komen of haar medekandidaten wel de waarheid spraken. “Ik keek hoe ze communiceerden, hoe ze zich gedroegen binnen de groep, of er bepaalde afweermechanismen waren die ze hanteerden…” Hierbij had ze ook oog voor detail: “Spreken ze de waarheid als je ze telkens confronteert met kleine details of veranderen ze die. Dat soort dingen.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien