Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Miljuschka Witzenhausen openhartig over zieke dochtertje

Miljuschka Witzenhausen plaatst woensdagavond een online waarop ze met haar dochtertje te zien is. De foto is genomen in het ziekenhuis, aangezien het kleine meisje epilepsie heeft en geregeld allerlei testen moet ondergaan. En dat hakt er flink in bij de presentatrice, schrijft ze bij de foto.

Het dochtertje van Miljuschka heet Felina en is alweer 7 jaar. Miljuschka kreeg het meisje met haar ex Tycho, met wie ze ook zoontje Rembrandt kreeg. Inmiddels is de presentatrice gelukkig in de liefde met haar Philip.

Advertentie

Openhartige Miljuschka Witzenhausen
Op de foto die Miljuschka op Instagram plaatst zien we de presentatrice dicht tegen Felina aangedrukt. Het meisje heeft allerlei monitoren op haar hoofd, aangezien ze in het ziekenhuis is voor onderzoeken. Miljuschka schrijft bij de foto: “Mn dappere meisje. Ze doet keer op keer zonder zeuren alle tests en onderzoeken.”

Dankbetuiging
De televisiekok vervolgt: “Epilepsie is en blijft altijd een zoektocht naar antwoorden. We zitten nu 4 dagen intern. Ik ben zo dankbaar dat ik hier lotgenoten kan spreken. Ouders van kids met dezelfde aandoening, een meisje van 20 dat ook op haar vierde de eerste aanval kreeg en dus ook een leger aan medici. Het geeft een klankbord en ergens ook steun.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien