Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Miljuschka Witzenhausen openhartig over zieke dochtertje

Miljuschka Witzenhausen plaatst woensdagavond een online waarop ze met haar dochtertje te zien is. De foto is genomen in het ziekenhuis, aangezien het kleine meisje epilepsie heeft en geregeld allerlei testen moet ondergaan. En dat hakt er flink in bij de presentatrice, schrijft ze bij de foto.

Het dochtertje van Miljuschka heet Felina en is alweer 7 jaar. Miljuschka kreeg het meisje met haar ex Tycho, met wie ze ook zoontje Rembrandt kreeg. Inmiddels is de presentatrice gelukkig in de liefde met haar Philip.

Advertentie

Openhartige Miljuschka Witzenhausen
Op de foto die Miljuschka op Instagram plaatst zien we de presentatrice dicht tegen Felina aangedrukt. Het meisje heeft allerlei monitoren op haar hoofd, aangezien ze in het ziekenhuis is voor onderzoeken. Miljuschka schrijft bij de foto: “Mn dappere meisje. Ze doet keer op keer zonder zeuren alle tests en onderzoeken.”

Dankbetuiging
De televisiekok vervolgt: “Epilepsie is en blijft altijd een zoektocht naar antwoorden. We zitten nu 4 dagen intern. Ik ben zo dankbaar dat ik hier lotgenoten kan spreken. Ouders van kids met dezelfde aandoening, een meisje van 20 dat ook op haar vierde de eerste aanval kreeg en dus ook een leger aan medici. Het geeft een klankbord en ergens ook steun.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien