Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Miljuschka Witzenhausen: "Het gaat weer slecht met m'n meisje"

Miljuschka’s 7-jarige dochtertje Feline heeft epilepsie en moet daarvoor regelmatig onderzocht worden in het ziekenhuis. Op Instagram laat Miljuschka nu weten dat het slecht met haar gaat.

Op Instagram Stories schrijft ze: “And then life happens. M’n kleine meisje gaat slecht. De epilepsie heeft haar weer eens goed te pakken. Dus ik heb alles uit mijn handen laten vallen. Dan maar geen af en opgeruimd huis op tv straks.” Hierbij doelt ze waarschijnlijk op haar boerderij, die ze aan het verbouwen is. Daar gaat ze samen met haar vriend kookprogramma’s opnemen.

Advertentie

Steunbetuiging
Miljuschka plaatste ook een foto waarbij Feline op haar schoot ligt met de tekst “Ik fungeer zo lang als het nodig is als levend matras.” Dit is niet de eerste keer dat Miljuschka op Instagram deelt hoe het met haar dochtertje gaat. In augustus vertelt ze vier dagen in het ziekenhuis te moeten doorbrengen voor onderzoeken en tests. Ze laat weten supertrots te zijn op haar dappere meisje. Na dit bericht ontvangt ze steunbetuigingen van bekend en onbekend Nederland.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien