Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Milou van 'Boer zoekt vrouw' deelt geweldige (en toepasselijke) foto uit oude doos

Milou, die we kennen als de nieuwe liefde van boer Bastiaan uit Boer zoekt vrouw, deelt een mooie foto uit de oude doos. We zien een jonge Milou die zich toen al interesseerde in het boerenleven.

“Toen al een goeie look, toch?” schrijft ze onder haar foto. De kleine Milou zit op een kleine tractor in een schattige tuinbroek. Er worden veel leuke reacties onder de foto geplaatst. Veel mensen zeggen dat het boerenleven er toen al in zat. Zo schrijft iemand dat ze ‘born to be a boerin’ is en dat het voorbestemd was.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toen al een goeie look, toch?! 👩🏼🌾🚜 #minimilou #boerinnetje #uitdeoudedoos

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚒𝚕𝚘𝚞 (@miloumartina) op

Milou en Bastiaan zielsgelukkig

Eerder dit jaar konden we zien hoe Milou dankzij het programma Boer zoekt vrouw de liefde vond in boer Bastiaan. En de 2 zijn gelukkig nog steeds verliefd op elkaar. Zo denken ze zelfs al na over gezinsuitbreiding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat heerlijk dat ik het eindelijk, na maanden in het geheim samen te zijn geweest, van de daken mag schreeuwen hoe gek ik op jou ben! Dat jij uit al die brieven nét mij zou kiezen had ik nooit durven dromen. Wat een waanzinnig mooi avontuur, een gekke en soms emotionele rollercoaster, hebben we mogen meemaken! Naast jou, @boer_bastiaan heb ik ook twee schatten van vriendinnen erbij: @eliseepker & @madel1991 . Ongelooflijk dankbaar voor wat Boer zoekt Vrouw me allemaal heeft gebracht. En ongelooflijk dankbaar voor de mensen, die dit mogelijk hebben gemaakt: Yvon, @coretmarianne, en het hele productie team! Wat had ik met jullie van doen. Terwijl wij lekker in die hot tub lagen, zaten jullie in -20 vrieskou te verkleumen. En natuurlijk mega dank aan m’n steun en toeverlaat, m’n allerliefste vriendinnetje @kim_ottenheim. Zonder jou had ik de stap misschien nooit durven zetten! 📸 Yvon Jaspers, vlak na het keuzemoment #boerzoektvrouw #bzv #liefde #zeeland

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚒𝚕𝚘𝚞 (@miloumartina) op

Voor onze Boer zoekt vrouw-experts kwam de keuze van Bastiaan niet als een verrassing.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Bron: Instagram. Beeld: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien